Kran-, flat- og kortslutningssikker kabel   »  Produktområder   »  Kran-, flat- og kortslutningssikker kabel

BETAtrans®4 GKW-AX plus

BETAtrans®4 GKW-AX plus

Halogenfri dobbel isolert enleder som blir klassifisert som kortslutning og jordfeilsikre. Leder av fortinnet kobbertråd. Typisk bruksområder er koblingsskap, frekvensomformere og fordelingssystemer. 1,8/3kV, fast installasjon -60°C - +120°C. Vi lagerfører også kabelen BETAtrans 4 GKW-ENX og ENX-R.

NSHTÖU

NSHTÖU

Neopren isolert sterk fleksibel kabel spesielt laget for bruk som trommelbar kabel. Denne er også spesielt konstruert for å tåle vridning (torsjon). Kabelen er for bruk i våte rom, for utendørs bruk, og kan også ligge i vann. Den er også olje- og bensinbestandig, UV-resistent og er værbestandig.

H07VVH6-F

H07VVH6-F

PVC isolert fleksibel flatkabel for bruk som kontroll og kraftkabel til kranutstyr, transportsystemer, heveanordninger eller lignende hvor det foregår en vedvarende bevegelse i ett plan. Disse flatkablene er for bruk innendørs i tørre, fuktige og våte rom.

NSGAFÖU

NSGAFÖU

Dobbeltisolert fleksibel kortslutningssikker 1,8/3 kV enleder. Til bruk i koblings- og fordelingskap regnes disse ledningene som kortslutningssikker opp til 1000 V. Ledningen er oljebestandig, UV-resistent og er værbestandig.

NSHXAFÖ

NSHXAFÖ

Halogenfri dobbeltisolert fleksibel kortslutningssikker 1,8/3 kV enleder. Til bruk i koblings- og fordelingskap regnes disse ledningene som kortslutningssikker opp til 1000 V. Ledningen er oljebestandig, UV-resistent og er værbestandig.

H07RN-F

H07RN-F

Fleksibel robust kabel som tåler harde påkjenninger i form av temperatursvingninger. Velegnet kabel for byggeplasser og industri. Kabelen er i utstrakt grad bestandig mot fett og oljer. Kabelen kan også leveres i Halogenfri utførelse (HELUPOWER H07RN-F LS0H)

TRAGO / Lift-2S

TRAGO / Lift-2S

Kabler for heis og heissystemer. TRAGO kabelen har en sentrert løfteleder av hamp, for vertikal oppheng. Lift-2S har to eksterne stålwire, som gjør den ideell for installasjon blant annet for manuelle kontrollenheter. Ståltrådene kan demonteres uten å skade kabelisolasjonen. Begge kablene er UV-bestandige.

Viser 1 til 7 av 7 (1 Sider)