Maskin- og styrekabel   »  Produktområder   »  Kabel   »  Maskin- og styrekabel

Fleksible kabler som tilsvarer Ølflex varianter.

FLEX Y-Z

FLEX Y-Z

Tallkodet PVC isolert styrekabel, fleksibel uten skjerm. Egner seg spesielt for bruk på maskinutstyr innendørs, som kontrollkabel i styreskap og som signalkabel innen instrumentering.

JZ-500 BLACK

JZ-500 BLACK

Tallkodet PVC isolert styrekabel, fleksibel uten skjerm. Egner seg spesielt for bruk på maskinutstyr, som kontrollkabel i styreskap og som signalkabel innen instrumentering. Kabelen kan også brukes utendørs, da den har en UV-bestandig kappe.

JZ-500-C-BLACK

JZ-500-C-BLACK

Tallkodet PVC isolert styrekabel, fleksibel med skjerm. Egner seg spesielt for bruk på maskinutstyr, som kontrollkabel i styreskap og som signalkabel innen instrumentering. Den har også gode EMC-egenskaper, samt oljeresistens. Kabelen kan også brukes utendørs, da den har en UV-bestandig kappe.

LiYCY-JZ

LiYCY-JZ

Skjermet fleksibel PVC styrekabel, nummererte ledere, grå ytre kappe. Den egner seg for bruk på maskinutstyr innendørs, og spesielt godt som kontrollkabel mellom styreenheter og som signalkabel innen instrumentering.

FLEX YCY-Z

FLEX YCY-Z

Fleksibel styre- og kontroll kabel, skjermet, nummererte ledere, transparent ytre kappe. Egner seg som kontrollkabel mellom styreenheter, signalkabel innen instrumentering. Kabelen har en flettet fortinnet kobberskjerm med en dekning på 85%, dette gir den meget gode EMC-egenskaper.

YCY-B

YCY-B

Fleksibel skjermet EMC-kabel, YCY-B egner seg spesielt for bruk på maskinutstyr, styrepulter og ventilasjonsanlegg og som EMC motorkabel.

JZ-600

JZ-600

Fleksibel UV bestandig kontrollkabel 0,6-1kV sort ytre kappe. Kabelen kan brukes i tørre fuktige og våte rom, samt utendørs. Velegnet kabel for verktøymaskiner, transportanlegg, ventilasjonsanlegg og tungindustri. Kabelen er i utstrakt grad oljebestandig.

JZ-600-Y-CY

JZ-600-Y-CY

Fleksibel UV bestandig skjermet kontrollkabel 0,6-1kV sort ytre kappe. Kabelen kan brukes i tørre fuktige og våte rom, samt utendørs. Velegnet kabel for verktøymaskiner, transportanlegg, ventilasjonsanlegg og tungindustri. Kabelen er i utstrakt grad oljebestandig.

PUR-JZ

PUR-JZ

Robust fleksibel kabel i polyuretan (PUR). Egner seg meget godt som kabel til handholdt elektroverktøy, som tilførselskabel til flyttbart utstyr innen verkstedindustrien, som kontrollkabel på maskinutstyr og som bevegelig skjøtekabel. Kabelen er UV bestandig og er derfor godt egnet for utendørs bruk.

PUR-JZ-C

PUR-JZ-C

Robust fleksibel EMC-skjermet kabel i polyuretan (PUR). Egner seg meget godt som kabel til handholdt elektroverktøy, som tilførselskabel til flyttbart utstyr innen verkstedindustrien, som kontrollkabel på maskinutstyr og som bevegelig skjøtekabel. Kabelen er UV bestandig og er derfor godt egnet for utendørs bruk.

H07BQ-F

H07BQ-F

Ekstremt slitesterk bevegelig kabel med ytre kappe i polyuretan og lederisolasjon i EPR (gummi). Kabelen er UV bestandig og Halogenfri. Egner seg meget godt som kabel til handholdt elektroverktøy, tilførselskabel til flyttbart utstyr innen verkstedindustrien, kontrollkabel på maskinutstyr, som bevegelig skjøtekabel, samt jordbruk og fiskeoppdrettsnæringen. Kuldefleksibel bruk helt ned til -40°C.

KENPUR-500

KENPUR-500

Meget slitesterk og vanntett kabel i polyuretan (PUR), halogenfri. Egner seg meget godt som kabel til handholdt elektroverktøy, tilførselskabel til flyttbart utstyr innen verkstedindustrien hvor du har krav til halogenfri kabel , kontrollkabel på maskinutstyr, som bevegelig skjøtekabel, samt jordbruk og fiskeoppdrettsnæringen. Kabelen er UV bestandig.Den er også brukt til belysning på flyplasser da i 2x4mm².

Viser 1 til 12 av 12 (1 Sider)