icotek sin geniale gjengeforlenger

icotek kabel gjennomførings system og kabel nipler med metriske gjenger, blir montert med bruk av kontramutter. Dersom ikke gjengene er lange nok, for eksempel når man skal gjennom ett sandwith panel eller tykk betongvegg, så tilbyr nå icotek sin løsning, nemlig icotek gjengeforlenger!

icotek sin gjengeforlenger er tilgjengelig i to størrelser, M32 og M50, og i tre forskjellige lengder av 35 - 60 og 120mm. Disse kan selvfølgelig kombineres sammen ved behov, og de kan også kortes inn om det er behovet for å få det til å passe.

En fordel med denne løsninger er at IP-graden til kabel nippelen eller gjennomføringsplaten oppretholdes. Gjengeforlengeren tilbyr dermed en rekke muligheter for et bredt utvalg av forskjellig industri, områder og aplikasjoner: deriblandt produksjonsindustri, bygg og annlegg, kjøretøy, næringsmiddel industri og mange flere. Ved bruk av polyamid som produksjonsmaterielle og brannkalsse UL94-V0, fører til at produktet er selvslukkende og kan brukes i ett arbeidsområde fra -40°C til +140°C. I tillegg så er den også både silikon og halogenfri.

icotek gjengeforlenger festes på baksiden ved bruk av kontramutter. Flatene som er anordnet parallelt, brukes for å gjøre det lettere å stramme skruforbindelsen.

Mere informasjon finner dere her på leverandøren sin hjemmeside: TE Gjengeforlenger


Publisert av Primatec